MK Bears Kumanovo

за нас + Муабет


************ Chat Box! Go Large!

 Името Мечки (BEARS) го одбравме како симбол на моќ, мечката се карактеризира како животно кое живее самостојно, кое ја брани својата територија, а како симбол ја користиме мечкината шепа со моторцикл во неа, која е во бела боја на црна позадина.

                Нашиот клуб е основан 2008 година

На 25 април секоја година, прославуваме годишница од постоењето на МК BEARS од Куманово

Членовите на МК BEARS се моторциклисти ентузијасти, кои се стремат мото културата да се искачи на повисоко ниво.

За ова кратко време од нашево постоење, нашиов клуб при крајот на месец декември секоја година, организира акција под името Дедо Мраз на мотор, на која се доделуваат новогодишни пакетчиња на децата од Дневниот центар за грижа на лица со посебни  потреби од Куманово.

Во акцијата сме поддржани од разни спонзори и од наши пријатели од другите мото клубови од државава.

Акцијата ќе ни биде традиционална во годините што следат...

Bears Rideout

6_x9aDooLrwcTZoGdZuEDM

UNDER CONSTRUCTION BRE

 

!! РАДИ А ЧУЈЕ СЕ !!!